DNO Schittert 2020

Loopt van 21 mei t/m 24 mei

Productie

21 mei 2020 - 24 mei 2020 00:00

Door  de maatregelen genomen i.v.m. het Coronovirus zal dit project tot een later genoemde datum worden uitgesteld.

 

Gedurende het Hemelvaartweekend (21 t/m 23 mei) organiseren we DNO Schittert. Een project waar 15 geselecteerde dansers vanaf 12 jaar uit Oost-Nederland een korte presentatie maken olv een professionele (jonge) maker

Het programma start in de ochtend en we werken de hele dag door m.u.v. vrijdagavond 22 mei. Op de zaterdag 23 mei wordt er in de avond 2 keer gepresenteerd. Tevens wordt deze presentatie getoond op het Kunstbaken Festival op 5, 6 of 7 juni. DNO Schittert zal plaatsvinden in Deventer bij het Theaterschip.

Voor deze drie dagen zorgen we vanuit DNO voor een goede slaapplek met begeleiding en ontbijt, lunch en diner.

DNO acht het van belang dat de kwaliteitsimpuls die het wil zijn voor de talentontwikkeling van jonge mensen zichtbaar wordt in een product wat zichtbaar wordt voor een breed publiek. Tijdens DNO Schittert krijgen jonge talenten 3 dagen lang vanuit verschillende dansscholen de kans om samen te werken, ervaringen uit te wisselen en als hoogtepunt samen het podium te delen. Daarmee verwacht DNO dat er zowel een nieuw bewegingsvocabulaire als nieuwe ritmes en dynamieken zullen worden aangeleerd door de talentvolle dansers die hen zullen verrijken.

Naar de agenda

Datum en tijd

  • Datum: 21 mei

Locatie

Prijs en reserveren