De organisatie

Ruim 18 jaar geleden heeft Annemieke Bais haar eigen studio opgericht: Dans en Theaterstudio Annemieke Bais. We zijn een school met een betrokken hart voor de leerlingen en reiken sociaal uit naar onze omgeving, maar tegelijkertijd hebben we goede professionele lessen hoog in het vaandel staan.

In de studio kun je dansen vanaf 2 jaar en tot 60 jaar hebben we recreatie lessen. We geven voornamelijk modern/jazz met een klassieke basis. Maar er zijn ook hiphop en klassiek ballet lessen, musical en acteren.

Daarnaast is in de studio een groot aanbod aan talentontwikkeling. Vanaf 7 jaar kun je naar een Talentklas en vanaf 9 jaar naar een selectie. We hebben maar liefst 5 16 plus selecties met als kers op de taart Reflection Dance Company. Deze uitvoerende Company bestaat zolang als de studio bestaat en geeft professionele en semi professionele dansers een platform, om uitvoerend het maximale uit hun talent te halen. We hebben in deze Company dansers uit het hele land maar de meeste zitten al van jongs af aan in de studio.

Naast de Company hebben we ook een Little en Junior Dance Company om getalenteerde kinderen en tieners extra verdieping te bieden.

Ieder jaar treden we op en we doen met de selecties regelmatig wedstrijden. Voor Nederland gaan we nu voor de 6e keer naar het buitenland.

Producties

10 september 2019 – Burn out op Chr College Groevenbeek met Beyond Words

30 november t/m 5 december 2019 – WK Modern te ┬áPolen met Reflection Dance Company

12 en 13 juni 2020 – Leerlingen voorstelling Theater Veluvine Nunspeet

Benieuwd naar ons programma?

Agenda