De organisatie

Studio DanZo is een professionele dansschool, met een breed aanbod van lessen, voor jong en oud. Van beginner tot semiprofessioneel. Er wordt lesgegeven in verschillende stijlen; Moderne dans talentklassen, Jazzdans talentklassen, Klassiek ballet, Theaterdans, Streetdance, Hip Hop kids, Hip Hop Tieners, UrbanFushion, Spitzen training en individuele begeleiding naar audities toe. Daarnaast biedt Studio DanZo jaarlijks plek aan stagiaires en vinden er wekelijks docententrainingen plaats.

Studio DanZo is in 2011 opgericht door Marion van Veen, zij is zowel eigenaar als artistiek leider. Studio DanZo bestaat overigens al vanaf begin 2000, toen nog onder een andere naam. Gemiddeld volgen 300 leerlingen wekelijks lessen. Ruim 100 leerlingen zijn meerdere dagen in de dansschool te vinden.

Producties

Naast dat Studio DanZo jaarlijks een grote productie verzorgt in de Deventer schouwburg, worden er ook kleinere, meer thematische, dansproducties geproduceerd die een bescheiden tournee kennen in de regio.

2016-2017

Amour Propre: voorstelling over de positie van de vrouw in Marokko.

De Helft van Mij: dansproject over het leven met gescheiden ouders.

DWAAL: voorstelling over de ziekte Alzheimer.

ERBIJ: voorstelling over sociaal isolement.

3x Holland Dance Festival Den Haag: Geselecteerd met choreografieën van Marion van Veen. Twee choreografieën van Jiri Kylian en Johan Inger, 2 grote namen in de danswereld, mogen uitvoeren met de dansers van Studio DanZo.

FLATSCREEN: grote voorstelling op een torenflat in Deventer. 60 dansers dansen op de galerijen.

Contact met ons opnemen?

Klik hier