De organisatie

Go Dance Academy is een professionele dansschool voor jong en oud en bied lessen in hiphop, freestyledance, streetdance, show-jazzdance, musicaldance en klassiek ballet. Uitgebreid met Talent Classes en dance crews.

De Talent Classes bestaan sinds twee jaar en zijn er voor dansers vanaf 8 jaar die zich verder wil ontwikkelen binnen het dansonderwijs en wellicht van dans hun beroep wil maken richting show/musical/stage performance.

Jasmijn le Loux is hoofd docente dans en oprichtster Go Dance Academy. Op 6-jarige leeftijd begon zij aan het conservatorium vooropleiding Theaterdans te Enschede. In 2002 studeerde Jasmijn aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Jazztheater- en Showmusical. Verder nam ze deel aan workshops in Parijs van o.a. Rick Odums en Chet Walker. In 2005  volgde ze een scholarship aan het IALS-dansinstituut in samenwerking met Mauro Astolfi en Spellbound Dance Company.

Producties

Naast de jaarlijkse eindvoorstelling waaraan zo’n 350 leerlingen deelnemen verleend Go Dance Academy ook haar medewerking bij verschillende evenementen/danswedstrijden.

Evenementen/producties

De Gelaarsde Poes: Ro Theater productie. (2016).

Doe de 360 Koningsdans: werd op alle basisscholen in Nederland getoond.

Military Paardenconcours Enschede (2016).

Rijksmuseum Twenthe: bijeenkomst Gemeente Enschede. (2016).

Achtergronddansers: bij de Miss Nederland Verkiezingen.

wedstrijden

Tevens nemen de Go Dance Academy crews deel aan verschillende wedstrijden als SHELL WE DANCE, UDO, DANCE STARS, SONEO. Dit met mooie resultaten.

Alle activiteiten op een rij

Agenda